• 1 z 2
 

Summit to Eat Fazolový kotlík 170g

 

Vysoce kvalitní dehydrovaná porce jídla. Snadná příprava bez použití umělých konzervantů. Jak je zvykem i u jídel Summit to eat konzumujete pokrm přímo z pytlíku, bez nutnosti použítí nádobí. Značka Summit to eat vznikla z populárního jídla Mountain House.

Dostupnost Obvykle odešleme do 24 h (1 ks)
Běžná cena 343 Kč
Ušetříte 34 Kč (–9 %)
309 Kč
   
Kód produktu 813201
Značka Summit to Eat
Kategorie Jídlo na cesty
Záruka 2 roky
 

Počet porcí 2
Hmotnost balení: 170 g
Energetická hodnota: 1001 Kcal
Bílkoviny: 23 g
Sacharidy: 21 g
Z toho cukry: 8,5 g
Tuky: 84 g
Z toho mastné kyseliny: 5,1 g
Vláknina: 32 g
Alergeny: bez alergenů
Max. trvanlivost od data výroby 7 let
Military ano

Bez použití umělých konzervantů:
Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma.

Složení:
míchané fazole (48%) (červené, bílé, Borlotti, máslové fazole, cizrna), krájená mrkev, zelené fazolky, cibule, řepkový olej, rajský protlak, česnek, oregano, kukuřičná mouka, sůl, bílý pepř.

Příprava:

1. Odtrhněte okraj pytlíku.
2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).
3. Do pytlíku nalejte horkou vodu (450 ml) a zamíchejte.
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat.
5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.

Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku, nebo dle potřeby servírovat na talíř.

Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?
Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.

Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.

Hmotnost - váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymrazení - jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.

Dlouhá trvanlivost – vymrazované potraviny lze skladovat po několik let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení. Záruční doba 7 let od data výroby.

Nízké náklady skladování - protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější

Hmotnost 0.17 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

summittoeat-logoSummit to Eat je nová značka, která vznikla přebrandováním světoznámé značky Mountain House v Evropě. Déle než 40 let je tato značka nejoblíbenějším výrobcem dehydrované stravy mezi cestovateli, turisty a táborníky a dalšími outdoorovými nadšenci. Výrobní postupy a technologie se nezměnili, naopak se rozšířila nabídka jídel a zvíraznila se chuť.

Všechny produkty se vyrábějí ve společnosti European Freeze Dry v Anglii a splňují specifické potřeby koncového uživatele. Chápeme důležitost zdravé, vydatné a výživné stravy za extrémních podmínek a naše pokrmy splňují tyto požadavky ve všech ohledech. Jsou jedinečné v tom, že se skutečně vymrazují - tím máme na mysli, že skutečně vymyslíme recept, uvaříme kompletní jídlo, jako byste si je vařili doma, a potom hotové jídlo projde procesem vymrazování. Náš moderní, avšak mírný proces mrazení zachová jídlo v optimálním stavu, aby mohlo být opět snadno a rychle rozmraženo a přitom si zachovalo původní chuť, strukturu a především čerstvost, jako v den, kdy bylo připraveno. Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma.